Schuifdeuren van aluminium

worden gekenmerkt door hun lichtheid en elegantie gecombineerd met de dichtheid en thermische isolatie. Bij hun constructie gebruiken wij alleen profielen van gerenommeerde bedrijven, wat grote sterkte en duurzaamheid van onze producten garandeert, zelfs bij uitzonderlijk intensief gebruik, bijv. in openbare gebouwen en commerciële faciliteiten.

Met de systemen die de basis voor onze producten vormen is het tevens mogelijk om van een grote verscheidenheid van types en diktes van glas te kiezen, waardoor wij de schuifdeuren een uniek karakter kunnen geven en de gewenste thermische isolatie en akoestische parameters kunnen behalen.

De schuifdeuren van Okno-Pol Kraków kunnen net zo gemakkelijk in bakstenen muren, aluminium gevels, wintertuinen of etalages ingebouwd worden. Ze worden ook allemaal gekenmerkt door het gemak waarmee u de indruk kunt krijgen, dat de grens tussen de ruimten of tussen het interieur en alles wat buiten is vager wordt. Het resultaat is volle zonneschijn en een uitstekende gevoel van de ruimte.

Wij bieden HST hef-schuifdeuren ontworpen op basis van de systemen van Aliplast en Aluprof met verbeterde thermische isolatie, met legeringen uit hoogwaardige staal of kunststof en lichte schuifdeuren ontworpen op basis van de systemen van Aliplast en Aluprof, met de mogelijkheid om het in te bouwen met van 2 tot 6 modules en een keuze van verkrijgbare versies van de kozijnen.

Dit sterk warmte-isolerend schuif- en hefschuifsysteem overtuigt door een perfecte slagregendichtheid, voortreffelijke geluidsisolatie en inbraakwering tot klasse RC 2.

Dit is een modern, thermisch geïsoleerde schuifdeuren en hefschuif deuren systeem die gekenmerkt wordt door de meest geavanceerde technische oplossingen met hoge thermische isolatie en functionaliteit van het gebruik.

Dit is een systeem van schuifdeuren en hefschuif deuren die gekenmerkt is door functionaliteit

Thermisch onderbroken profielsysteem voor slanke schuiframen en –deuren met een maximaal vleugelgewicht van 250 kg

Wij bieden vouwdeuren in het systemen Schüco ASS 70 FD, Aliplast Panorama.