Schuifdeuren Premidoor 76
Schuifdeuren zijn de optimale oplossing overal waar ruimte van groot belang is.

Schuifdeuren PVC | ALU

Schuifdeuren zijn de optimale oplossing overal waar ruimte van groot belang is. Hun gebruik laat u ruimte besparen en tegelijkertijd geeft u volledige vrijheid om het interieur in te richten.

Schuifdeuren zijn uitstekend geschikt voor het gebruik als een elegante en functionele entree naar de tuin, het terras en balkon, ze zijn ook een praktische alternatief voor klassieke deuren in interieurs – gangen, smalle doorgangen, toegangen tot de keuken, slaapkamer, kleedkamer.

Okno-Pol Kraków biedt oplossingen die met succes in elke fase van de bouw of modernisering en harmonieus met het karakter van het gebouw en interieur toegepast kunnen worden. Wij bieden producten die aan de verwachtingen voldoen die het in energie-efficiënte gebouwen gebruikte schrijnwerk te wachten staan. 

Schuifdeuren geven het gebouw een lichtheid, zorgen voor maximale lichttoevoer van de ruimte en visueel vergroten hierbij het oppervlak.

Wij gebruiken alleen het hoogste kwaliteit beslag om voor de stevigheid en duurzaamheid, maar ook het gebruiksgemak en de betrouwbaarheid van onze deuren van aluminium en PVC te zorgen.

Het aanbod van Okno-Pol Kraków omvat schuifdeuren, hef-schuifdeuren, tilt-schuifdeuren, maar ook vouwdeuren. Wij bieden onze klanten producten ontworpen op basis van aluminium- en PVC-profielen

PVC-schuifdeuren

PVC-schuifdeuren, hef-schuifdeuren en pvc-tilt-schuifdeuren zijn een aantrekkelijke en praktische alternatief voor traditionele balkondeuren. Wij bouwen deze deuren voor degenen, die groot belang hebben bij: de volle zonnestraling binnen de ruimte, vrijheid in het oprichten van het interieur, ruimtebesparing en een gevoel van ruimte en een individuele stijl.

Wij gebruiken als basis alleen de systemen van Kömmerling – de wereldleider in productie van pvc-profielen. Hierdoor worden de producten van Okno-Pol Kraków gekenmerkt door duurzaamheid, betrouwbaarheid, comfort van gebruik en onberispelijke stijl.

Onze pvc-schuifdeuren garanderen dichtheid, energiebesparing, geluidsisolatie en weerstand tegen de weersomstandigheden.

Hef-schuifdeuren, basis van pvc-profielen met verbeterde sterkte parameters, waardoor de uitvoering van deuren met zeer grote afmetingen, die harmonieus bij elke soort interieur passen mogelijk is.

Hef-schuifdeuren, basis van pvc-profielen met verbeterde sterkte parameters, waardoor de uitvoering van deuren met zeer grote afmetingen, die harmonieus bij elke soort interieur passen mogelijk is.

Schuifdeuren van aluminium

worden gekenmerkt door hun lichtheid en elegantie gecombineerd met de dichtheid en thermische isolatie. Bij hun constructie gebruiken wij alleen profielen van gerenommeerde bedrijven, wat grote sterkte en duurzaamheid van onze producten garandeert, zelfs bij uitzonderlijk intensief gebruik, bijv. in openbare gebouwen en commerciële faciliteiten.

Met de systemen die de basis voor onze producten vormen is het tevens mogelijk om van een grote verscheidenheid van types en diktes van glas te kiezen, waardoor wij de schuifdeuren een uniek karakter kunnen geven en de gewenste thermische isolatie en akoestische parameters kunnen behalen.

De schuifdeuren van Okno-Pol Kraków kunnen net zo gemakkelijk in bakstenen muren, aluminium gevels, wintertuinen of etalages ingebouwd worden. Ze worden ook allemaal gekenmerkt door het gemak waarmee u de indruk kunt krijgen, dat de grens tussen de ruimten of tussen het interieur en alles wat buiten is vager wordt. Het resultaat is volle zonneschijn en een uitstekende gevoel van de ruimte.

Wij bieden HST hef-schuifdeuren ontworpen op basis van de systemen van Aliplast en Aluprof met verbeterde thermische isolatie, met legeringen uit hoogwaardige staal of kunststof en lichte schuifdeuren ontworpen op basis van de systemen van Aliplast en Aluprof, met de mogelijkheid om het in te bouwen met van 2 tot 6 modules en een keuze van verkrijgbare versies van de kozijnen.

Dit sterk warmte-isolerend schuif- en hefschuifsysteem overtuigt door een perfecte slagregendichtheid, voortreffelijke geluidsisolatie en inbraakwering tot klasse RC 2.

Dit is een modern, thermisch geïsoleerde schuifdeuren en hefschuif deuren systeem die gekenmerkt wordt door de meest geavanceerde technische oplossingen met hoge thermische isolatie en functionaliteit van het gebruik.

Dit is een systeem van schuifdeuren en hefschuif deuren die gekenmerkt is door functionaliteit

Thermisch onderbroken profielsysteem voor slanke schuiframen en –deuren met een maximaal vleugelgewicht van 250 kg

Wij bieden vouwdeuren in het systemen Schüco ASS 70 FD, Aliplast Panorama.