Inbouwrolluiken (monobloc) – Opoterm-systeem

Dit systeem voor opbouwrolluiken is een voorstel van Aluprof voor personen die een modern en veelzijdig systeem verwachten. U kunt rolluiken van het systeem SKT OPOTERM zowel in nieuwe objecten toepassen als gebruiken bij modernisering van bestaande gebouwen tijdens het vervangen van de ramen. Kenmerkend voor het systeem voor opbouwrolluiken is dat de rolluikkast direct op het raamkozijn wordt gemonteerd met behulp van een geschikt adaptatieprofiel. Deze profielen zijn geschikt voor de meeste raam- of deurkozijnprofielen van hout, aluminium of pvc. Deze kasten zijn gemaakt van bijzonder hoge kwaliteit pvc-elementen en de binnenkant is extra geïsoleerd, waardoor de thermische isolatie verbetert. Het systeem voor opbouwrolluiken SKT Opoterm van Aluprof heeft op het gebied van warmteisolatie een certificaat verkregen van het gerenommeerde onderzoeksinstituut IFT Rosenheim.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken zijn bedoeld voor gebruik in bestaande gebouwen. Dankzij een brede waaier aan kleuren zijn ze een mooi decoratief element in samenspel met de rest van het gebouw. Het gebruik van muggenramen, onafhankelijk van het rolluik, beschermt het interieur tegen insecten terwijl licht en frisse lucht wel nog toegang hebben.

Inbouw rolluiken

Duurzaam bouwen is van essentieel belang om de wereldwijde klimaatdoelstellingen te halen. Gebouwen zo energiezuinig mogelijk (ver)bouwen is dan ook een must, daar is iedereen het wel over eens. De laatste jaren is het aandeel van de passieve woningbouw enorm gestegen: de lage-energiewoning is het ‘huis van de toekomst’. In Brussel voldoet vanaf 2015 elk nieuwbouwproject aan de passiefstandaard en andere Europese regio’s zullen naar verwachting snel volgen.”

Accessoires

Somfy Tahoma

Commande Situo 5 io Pure

Bestelling - Telis

Somfy RTS

Centralis Uno RTS

Chronis Smart RTS Wall Programmer

Technische fiche