Rolluiken en Garagedeuren

Okno-Pol Kraków biedt:

Rolluiken die het mogelijk maken om de mate van zonneschijn van de kamers of hun volledige zonwering en bescherming tegen verhitting op een vrije wijze laten bepalen. De rolluiken van Okno-Pol Kraków zijn effectief en tegelijkertijd eenvoudig te monteren en te gebruiken.

Sectionele garagedeuren, in tegenstelling tot de scharnierende deuren of draaideuren vereisten geen plaats vóór de garage, wat een prioriteit vormt in het geval van beperkte grootte van de oprit. Als u ons product kiest – kunt u uw auto direct vóór de deur laten en de garage zal doch zonder enkele problemen openen. Wij bieden tevens:

Muskietennetten die bescherming tegen insecten vormen, zonder beperking van de vrijheid van het gebruik van ramen, deuren, het balkon of terras. Wij bieden muskietennetten voor een zeer breed scala van raam- en deurschrijnwerk, eenvoudig te monteren en demonteren dankzij de universele koppelingen.

De rolluiken van Okno-Pol Kraków zijn effectief en tegelijkertijd eenvoudig te monteren en te gebruiken

De garagedeuren aangeboden door staan voor het comfort, de ruimtebesparing, het gebruiksgemak en betrouwbaarheid.

Muskietennetten die bescherming tegen insecten vormen, zonder beperking van de vrijheid van het gebruik van ramen, deuren, het balkon of terras.