Schüco AWS 75
De standaardserie met meer flexibiliteit op het niveau van thermische isolatie en SimplySmart Technologie voor geoptimaliseerde productie

Schüco AWS 75

Om te voldoen aan de toekomstige, wettelijke eisen, maar ook om de marktspecifieke concurrentiepositie beter te kunnen weergeven, is Schüco raam AWS 75.SI+ niet alleen qua energie geoptimaliseerd en geflexibiliseerd, maar biedt het in combinatie met de SimplySmart Technologie voordelen in de verwerking.

Schüco AWS 75

Behalve de nieuwe verbetering van de Uf-waarde met 0,1 W/(m²K) naar een Uf-waarde van 1,2 W/(m²K) bij een aanzichtbreedte van 117 mm is bij geringere eisen aan de Uf-waarde een extra uitvoeringsvariant standaard beschikbaar. Een verandering in bouwdiepte kan daarmee vervallen.

Naast de flexibilisering van de warmte-isolatie in deze serie is de aandacht gericht op de verwerkingsprocessen m.b.t. middenafdichting en sponningisolatie. De bekende verwerkingsmogelijkheden van gevulkaniseerde afdichtingskozijnen enerzijds of metergoed met vormhoeken anderzijds worden in de toekomst met een derde variant, de omlopende middenafdichting, aangevuld. Bovendien wordt de verwerking van de sponningisolatie door het opnemen van vormhoekstukken vereenvoudigd. Deze reduceren de zaagwerkzaamheden en definiëren tegelijkertijd de juiste positie voor de glasbruggen. In combinatie met de nieuwe mechanische beslaggeneratie Schüco AvanTec SimplySmart is het gelukt t een significante tijdbesparing in de montage te realiseren.

  • Thermisch zeer geïsoleerd aluminium raamsysteem met wat energie betreft optimale sponningisolatie, middenafdichting, beglazingafdichting en nieuwe vorm van de PA-verbindingslijst
  • Uf = 1,2W/(m²K) bij een aanzichtbreedte van 117 mm
  • Uw = 0,87W/(m²K) met Ug = 0,6W/(m²K) en kunststof afstandshouder
  • Flexibel warmte-isolatieniveau door verschillende uivoeringsvarianten
  • Integratie van de nieuwe Schüco AvanTec SimplySmart beslaggeneratie

Handvatten

Galerij

inspiraties

Technische fiche