Toegangsdeuren PVC | ALU

Wij bieden toegangsdeuren van PVC – ontworpen op basis van de systemen van Kömmerlig en aluminium deuren ontworpen op basis van de systemen van Schüco, Aluprof, Aliplast. Wij bieden een paar duurzame lijnen en zeer elegante vullingen – in batch versies, geïnstalleerd binnen de profielen en bedekkingspanelen, die een uniform buitenoppervlak vormen.

OKNO-POL Kraków biedt ook aluminium binnendeuren (de systemen Schüco, Aliplast en Aluprof) en een breed scala van deuraccessoires, o.a. – sloten, deursluiters en elektrische stakingen.

Wij nodigen u uit om vertrouwd te raken met ons aanbod.

PVC toegangsdeuren

In ons aanbod vindt u deuren ontworpen op basis van de systemen Kömmerling 88, Kömmerling 76 et EuroFutur Elegance van het merk Kömmerling, met decoratieve vullingen die onze producten een individuele en unieke karakter geven.

Energie-efficiënte PVC-deuren

Energie-efficiënte PVC-deuren

Toegangsdeuren van PVC

Aluminium deuren

Het aanbod omvat deuren met een hoge mate van thermische en akoestische isolatie, ontworpen op basis van de systemen van Schüco, Aluprof, Aliplast. Deuren met enkele of dubbele vleugels, die naar buiten of binnen openen. Wij geven u de mogelijkheid om van een breed scala van decoratieve panelen, glashouders en afwerkingen van de deuren in de anti-paniek of brandbeveiliging versie te kiezen.

Naar binnen openende vlakke en naar buiten openende deurconstructie in de basisbouwdiepte 90 mm

De thermische zeer goed isolerende Schüco deur ADS 75.SI (Super Insulation)

Dit is een zeer uitgebreid, driekamer deursysteem met thermische onderbreking

Het Superial systeem maakt het mogelijk om hoge thermische en akoestische isolatie te bereiken.

De ramen in het Aluprof MB-86 systeem worden gekenmerkt door hoge thermische isolatie.