Aluminium constructies

Aluminium constructies zijn een combinatie van de elegantie die voor de openheid en gastvrijheid staat met de functionaliteit die de kwaliteit van het leven en het werk verhoogt. Het gebruik van de door Okno-Pol Kraków aangeboden innovatieve technische oplossingen laat een breed scala van vormen ontwerpen, waarvan de aard ook oor de keuze van een bepaalde type beglazing nog extra aangepast kan worden.

Gevelsystemen
De gevelsystemen zijn ontworpen op basis van thermisch geïsoleerde aluminiumprofielen die voor de volledige toevoer van frisse lucht zorgen en tegelijkertijd een effectieve barrière van het lawaai van de straten vormen.
De door Okno-Pol Kraków voorgestelde oplossingen stelen u in staat om onconventionele constructies van platte vliesgevels (van het ophangende en vullende type) uit glas en aluminium te ontwerpen, maar ook om originele ruimtelijke structuren van dakbeglazingen en dakramen uit te voeren – in ieder geval – met de garantie van een optimaal verbruik van aluminium.
Afhankelijk van hun vereisten en verwachtingen – hebben onze klanten tot hun beschikking de raamstijl systeem en het systeem met modulaire wanden.

Wintertuin
Effectieve vergroting van de leefruimte, extra zonlicht en een unieke sfeer. Het gebruik van innovatieve technische oplossingen is een combinatie van deze voordelen met hoge thermische isolatie en weerstand tegen weersomstandigheden. Hierdoor wordt de wintertuin een integraal deel van het gebouw, onafhankelijk van het seizoen en het weer.

Wij bieden een breed scala van vliesgevels. 

Wij bieden wintertuinen in de systemen van TS System